« Samenwerking»

Gepubliceerd op 21-08-2018

Al enige tijd komen Melony en ik elkaar overal tegen. Totdat het moment kwam dat wij elkaar ontmoet hebben in kasteel Heeze tijdens een event over bewustwordingspraktijken. Dit keer spraken wij elkaar en al gauw bleek dat wij een gezamenlijke deler hebben. Vanaf dat moment besloten wij om onze kennis en ervaring samen te bundelen en deze te delen met jou. Dit doen wij d.m.v. het organiseren van events, trainingen en workshops. Maar ook kun je ons vinden op onze fb pagina 'In evenwicht Zijn'. Deze pagina is gevuld met interessante onderwerpen op het gebied van relatie met jezelf en de ander.

Wie zijn wij,

Ik ben Melony Harks, mijn missie mijn zielsmissie is… Ik ben mezelf.  Mijn nieuwgierigheid zorgt dat ik blijf ontwikkelen om in harmonie te Zijn zodat ik anderen kan begeleiden in groei van spiritueel bewustzijn.

Ik ben Esther Nent, mijn missie mijn zielsmissie is dat ik leef vanuit passie en zelfliefde. Ik verbind mij met intimiteit en liefdevolle kracht om anderen in Evenwicht te laten zijn.

Samenwerking

Wij zijn elkaar tegengekomen op ons ziele pad want we hebben elkaars verhaal gehoord. Uit onze gezamenlijke zielsmissie en onze gezamenlijke verhalen blijkt dat wij samen iets neer te zetten hebben. Onze gemeenschappelijke deler is namelijk dat wij vrouwen in hun Zachte vrouwenKRACHTmogen zetten, vrouwen die zichzelf tegenkomen in bestaansrecht en/of in aanraking komen met steeds terugkerende personen en triggers in relaties. Vrouwen die een een thema hebben op zelfvertrouwen en hechting. Vanuit jouw angst voor bestaansrecht, jouw behoefte aan zelfvertrouwen, jouw bindings- verlatings angst om relaties aan te gaan, jouw zorgen om steeds dezelfde type mensen en relatiepatronen aan trekken. Ben jij die vrouw die zichzelf verliest in de ander en niet wat je daarmee moet ?

Dan gaan wij jullie op 7 oktober meenemen in ons verhaal en onze gezamenlijke missie zodat wij jullie aan het einde van de dag naar huis laten gaan met het gevoel van je vrouwelijke zachte kracht, zelfvertrouwen, evenwicht en heldere inzichten.

Melony en Esther zijn jarenlange professionals en ervaringsdeskundigen op het gebied van sociale communicatie, relaties, HSP, (spirituele) bewustwording en verbinding. Allebei groeien zij ongelofelijk hard binnen hun onderneming. De boodschap van de dag is:

15344471698abec3f58140ceebc1d043378bdb3a8f.jpg